Nereceptové články na blogu:
Červen/červenec: třikrát hurá, třikrát svatba!
Intolerance laktózy a alergie na mléčnou bílkovinu
Krátký rozhovor s Romanem Vaňkem
Foodie týden: Foodstyling a Kuloár
Tipy na vánoční dárky pro foodies
Listopad: Restaurant Day & výročí Sametové revoluce
Street Food Festival Holešovice 2014
Z cest:
Belgie: Gent & Antverpy, Brusel
Česko: Letní Praha
Německo: Mnichov I, Mnichov II, Oktoberfest
Nizozemí: Eindhoven & ‘sHertogenbosch, Zandvoort & Amsterdam
Rakousko: Innsbruck & Salzburg
Švédsko: Stockholm
Velká Británie: Londýn I, Londýn II, Londýn III & Brighton
O jídle a jeho historii jsem několik měsíců psala na web Generace 21:
Superpotraviny – vyplatí se zařadit je do jídelníčku?
Sladkosti bez výčitek? Ano, prosím – recenze kuchařky
10 zajímavostí ze světa whisk(e)y
Z historie jídla: Na horší časy
Z historie jídla: Sladký život