tvaroh&povidla

jídlo, káva & cestování

  • Home
  • Šárka
  • Recepty, články & recenze
  • Převodní tabulky
  • quark&jam (in English)
  • Kontakt

Články

Nereceptové články na blogu:

Káva: kavárny & espresso

Káva: od sazenice do hrníčku

Červen/červenec: třikrát hurá, třikrát svatba!

Střípky z Foodparade 2015

Docela hektický začátek léta

Intolerance laktózy a alergie na mléčnou bílkovinu

Krátký rozhovor s Romanem Vaňkem

Foodie týden: Foodstyling a Kuloár

Tipy na vánoční dárky pro foodies

Listopad: Restaurant Day & výročí Sametové revoluce

Street Food Festival Holešovice 2014


Z cest:

Belgie: Gent & Antverpy, Brusel

Česko: Letní Praha

Francie: Paříž I, Paříž II

Německo: Mnichov I, Mnichov II, Oktoberfest

Nizozemí: Eindhoven & ‘sHertogenbosch, Zandvoort & Amsterdam

Rakousko: Innsbruck & Salzburg

Švédsko: Stockholm

Velká Británie: Londýn I, Londýn II, Londýn III & Brighton


O jídle a jeho historii jsem několik měsíců psala na web Generace 21:

Superpotraviny – vyplatí se zařadit je do jídelníčku?

Sladkosti bez výčitek? Ano, prosím – recenze kuchařky

10 zajímavostí ze světa whisk(e)y

Svět čaje není černobílý

Dezerty se slavnými jmény

Chanuka aneb osm dní oslav

Z historie jídla: Na horší časy

Pijte čaj stylově

Z historie jídla: Sladký život

Z historie jídla: Od sběračů po lovce 

Z historie jídla: Kaše k snídani, obědu i večeři

prohledat Tvaroh a Povidla

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Podzim ♥

máslové sušenky sedmikrásky

Máslové “sedmikráskové” sušenky

Tip na výlet

polévka pečená rajčata

Polévka z pečených rajčat

myTaste.cz
© 2021 · Šárka Hubáček